Samarbejdspartnere

Samarbejde med www.hyperbar.dk

Teknisk Udvalg arbejder løbende sammen med Johnny Frederiksen og Michael Bering fra www.hyperbar.dk omkring sikkerhed i forbindelse med dykning.
Vi ønsker begge med samarbejdet proaktivt at forebygge dykkerulykker for danske dykkere.

Dansk Sportsdykkerforbund har sammen med Søsportens Sikkerhedsråd indgået et sponsorat med www.hyperbar.dk, hvor der er indkøbt 20 divetrackere til opsamling af data fra dykkere med henblik på efterfølgende analyse af de data som trackerne registrerer.

Samarbejde med Søsportens Sikkerhedsråd

Søsportens Sikkerhedsråd www.soesport.dk og Teknisk Udvalg samarbejder bredt omkring sikkerhed til søs i forbindelse med dykning.
Samarbejdet indbefatter også deltagelse af www.hyperbar.dk.

Rådet og TU sørger for opdatering af pjecen ”Værd at vide om sikkerhed for fritidsdykkere” som giver nyttig viden og gode råd.
På dette link http://www.soesport.dk/Diverse/Sider/Publikationer.aspx kan du finde og downloade pjecer der er udgivet af Søsportens Sikkerhedsråd.

Derudover arbejdes der med vejledninger og gode råd til nye dykkere, men også som en huskeliste for de erfarne dykkere.

Nordisk samarbejde

Teknisk Udvalg samarbejder med de Tekniske Udvalg i norden med deltagelse fra teknisk komité i Sverige, Norge og Finland.

De nordiske Tekniske Udvalg udveksler erfaringer i forhold til uddannelsesmateriel og uddannelser, teknisk dykning, erfaringer med web, specielle uddannelser samt generelt vedrørende instruktører og instruktørtræneres arbejde i forbundene.

Det nordiske samarbejde ses som forudsætningen for udveksling af uddannelsesmaterialer landene imellem samt deling af dykkertekniske erfaringer imellem de nordiske lande.