Information omkring instruktørseminaret 2020

Alle er nok klar over, at med den situation vi har med COVID-19, så bliver instruktørseminaret også påvirket i år. TU vil her kort prøve at give lidt forhåndsinformationer, som I skal være opmærksomme på, inden I møder op.

Vi har valgt at dele flaske- og snorkelinstruktører op fra start. Vi har ikke mulighed for at ændre på placeringen på dagen, så kontroller venligst din tilmelding inden, så du deltager i det ønskede program. 

Hvis du ønsker at ændre dette skal vi have besked hurtigst muligt.

Hvis der er bestemte personer, I ønsker at sidde i nærheden af, så skal I komme ind samlet, da I vil blive ledt ind til jeres pladser med det samme. Forsamlingsforbuddet er på 10 personer, så lad også være med at stimle sammen i større grupper udenfor. Indenfor gælder påbuddet om masker, når I går rundt. Så medbring en maske så I kan have den på fra start.

Ved ankomst vil I få  mulighed for lidt morgenmad og noget at drikke, som I kan tage med ind til jeres siddeplads. Der er faste pladser under hele seminaret, som alle bedes respektere. Der vil være et bord til alle og passende afstand i mellem deltagerne.

Indtil kl 9 vil der være tjenere, der løbende rydder af bordene, herefter vil de lade det stå indtil første pause. I pauserne vil der være mulighed for at hente lidt at drikke ude i foyeren, som skal tages med ind i salen igen, og nydes der. Frokosten vil blive serveret ved bordene.

Der kan stadig nå at ske flere ændringer i programmet, men vi håber stadig, at alle vil få en interessant dag med nyt fra forbund og teknisk udvalg.